Organisatie

Organisatie

In 2006 werd Paard en Erfgoed voor het eerst gehouden op initiatief van vereniging 't Erfgoed i.s.m. zorgboerderij De Eikenhof. Paard en Erfgoed was het eerste jaar een geslaagde en gezellige dag waar 1200 bezoekers zich prima vermaakten.

In 2018 hebben we een top editie gehad van het evenement met maar liefst 6000 bezoekers die genoten hebben van een heuse plattelandsfair met 110 standhouders en vele paardenshows en hondendemonstraties. 

Het bestuur van Stichting Paard & Erfgoed bestaat uit Sebraine Meijerink (voorzitter), Kristo van Achterberg (secretaris) en Marna Jongsma (penningmeester).

De Raad van Advies wordt gevormd door een gevarieerd gezelschap uit de omgeving.

Vrijwilligers

Tijdens Paard en Erfgoed worden vrijwilligers ingezet op een groot aantal verschillende activiteiten. Het enthousiasme en de inzet van deze mensen zijn mede bepalend voor het succes van de dag. Lijkt het jou leuk om een dag of een paar uur actief te zijn met poffertjes bakken, het helpen bij het parkeren, het begeleiden van kinderactiviteiten of één van de vele andere dingen waarbij we vrijwilligers kunnen gebruiken? Laat dat ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook bij de opbouw van het terrein in de weken vooraf zijn we blij met wat extra handen.

Leerlingen of studenten

die vrijwilligerswerk willen doen in verband met maatschappelijke stage, knapzakuren of studiepunten kunnen ons ook een mail sturen.

Foto's gemaakt tijdens Paard & Erfgoed 2021

Fotograaf
Peter Landstra

Set 1

Set 2

Set 3

X

Paard & Erfgoed

Copyright: de inhoud en afbeeldingen gepubliceerd op deze website mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.