Organisatie

Organisatie

In 2006 werd Paard en Erfgoed voor het eerst gehouden op initiatief van vereniging 't Erfgoed i.s.m. zorgboerderij De Eikenhof. Paard en Erfgoed was het eerste jaar een geslaagde en gezellige dag waar 1200 bezoekers zich prima vermaakten.

In de latere edities kwamen er bij iedere editie rond de 6000 bezoekers.  . 

Het bestuur van Stichting Paard & Erfgoed bestaat uit Sebraine Meijerink (voorzitter), Marna Jongsma (secretaris), Jan de Jong (penningmeester), Jaap Sarvaas (bestuurslid) en Ronald Visser (bestuurslid).

De Raad van Advies wordt gevormd door een gevarieerd gezelschap uit de omgeving.

Vrijwilligers, leerlingen en studenten

Tijdens Paard en Erfgoed worden vrijwilligers ingezet op een groot aantal verschillende activiteiten. Het enthousiasme en de inzet van deze mensen zijn mede bepalend voor het succes van de dag. Lijkt het jou leuk om een dag of een paar uur actief te zijn met poffertjes bakken, het helpen bij het parkeren, het begeleiden van kinderactiviteiten of één van de vele andere dingen waarbij we vrijwilligers kunnen gebruiken? Laat dat ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook bij de opbouw van het terrein in de weken vooraf zijn we blij met wat extra handen.

 

X

Paard & Erfgoed

Copyright: de inhoud en afbeeldingen gepubliceerd op deze website mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.