Workshops - honden
Workshop Detectie met de hond
Contact Honden en Harmonie

Afbeelding kan het volgende bevatten: buitenHondEnHarmonie - Hond en Harmonie is een jonge hondenschool in Doldersum die op de zaterdag voor Paard & Erfgoed 31 augustus 2019 meerdere hondenworkshops gaat verzorgen.

Om 11.00 uur kunnen mensen met hun hond deelnemen aan een workshop Detectie van 45-60 minuten. Hierbij gaat je hond op een specifieke geur zoeken en ga jij leren wat je hond doet als hij de geur heeft opgepikt.
Alle honden kunnen deelnemen ongeacht leeftijd, grootte, ervaring of lichamelijke conditie want alle honden hebben een neus en kunnen dingen ruiken die hun eigenaar niet ruikt. Kinderen vanaf 12 jaar zijn ook heel geschikt als handler bij deze leuke activiteit.
Wordt jij ook samen met je hond Sherlock Holmes?
Dit is niet alleen heel leuk om samen te doen maar onzekere honden zullen hier beslist ook veel zelfvertrouwen uithalen.

Kosten voor de workshop Detectie zijn € 10,00 voor één handler met hond (voorafgaand aan de workshop contant en gepast te voldoen).
Maximaal aantal deelnemers per workshop is 6.

Reserveren is niet nodig maar wie vooraf een mail stuurt en de betaling per bank rond maakt is verzekerd van deelname. Email adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bankgegevens volgen na aanmelding.

Wat neemt U mee behalve uw hond? Een waterbakje en wellicht ook water, voldoende beloningsvoertjes en misschien een vertrouwd kleedje of een favoriet speeltje van de hond. Een geschikte lijn met passende hondvriendelijke halsband of tuig en voor wie dat wil de clicker.

Meer informatie: hondenharmonie (Facebook)

X

Paard & Erfgoed

Copyright: de inhoud en afbeeldingen gepubliceerd op deze website mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.