Workshops - honden
Workshop Hersenkrakers voor de hond en puzzels voor honden

HondEnHarmonie - Hond en Harmonie is een jonge hondenschool in Doldersum die op de zaterdag voor Paard & Erfgoed 31 augustus 2019 meerdere hondenworkshops gaat verzorgen.

Om 14.00 uur zijn mensen welkom voor een workshop Hersenkrakers met de hondl van 45-60 minuten.
Alle honden kunnen deelnemen ongeacht leeftijd, grootte, ervaring of lichamelijke conditie want alle honden kunnen op hun eigen niveau plezier gaan beleven en leuk samen met hun hond bezig zijn. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen handler zijn.

Kosten voor de workshop Hersenkrakers met de hond is € 10,00 voor één handler met hond (voorafgaand aan de workshop contant en gepast te voldoen).
Maximaal aantal deelnemers per workshop is 6.
Reserveren is niet nodig maar wie vooraf een mail stuurt en de betaling per bank rond maakt is verzekerd van deelname. Email adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bankgegevens volgen na aanmelding.

Wat neemt U mee behalve uw hond? Een waterbakje en wellicht ook water, voldoende beloningsvoertjes en misschien een vertrouwd kleedje of een favoriet speeltje van de hond.Een geschikte lijn met passende hondvriendelijke halsband of tuig en voor wie dat wil de clicker.

Hersenkrakers moet een hond aanleren. We maken natuurlijk gebruik van zijn nieuwsgierigheid en moedigen de hond aan om te onderzoeken waarbij we gebruik maken van lekker beloningsvoer. We beginnen eenvoudig zodat de hond geduldig blijft en geen frustratie krijgt en daarmee dingen gaat slopen. In deze korte workshop zullen we proberen om honden op hun niveau te helpen maar als jij wilt deelnemen met een gevorderde hond stuur dan graag een mailtje vooraf zodat wij wellicht aangepast materiaal mee kunnen nemen.

X

Paard & Erfgoed

Copyright: de inhoud en afbeeldingen gepubliceerd op deze website mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.